Producten

Wij maken gebruik van IMAGE skincare en SPA salonnepro Amsterdam.

Waarom maken wij gebruik van IMAGE Skincare?:

IMAGE skincare is een cosmeceutical dit is een samenvoeging van ‘cosmetisch en farmaceutisch’. Het wordt dus gezien als een middenweg tussen een cosmetisch product en een geneesmiddel. De producten van IMAGE skincare worden daarom ook ontwikkeld door artsen, dermatologen en huidspecialisten. De producten werken op celniveau en realiseren optimale voeding, correctie en bescherming van de huid.

IMAGE Skincare bestaat uit 13 collecties gericht op verschillende huidtypes. Hierdoor kunnen wij een gepersonaliseerde huid regime samen stellen gericht op jouw huidproblemen! Naast het thuisgebruik van de producten werken we tijdens de behandeling ook effectief tegen het doel met de peelings van IMAGE skincare voor een optimaal resultaat.

Waarom SPA Salonnepro Amsterdam? :

SPA Salonnepro Amsterdam Is een Nederlands (cosmetisch) huidverzorgingsmerk. De Synthetische werkstoffen worden waar mogelijk vervangen door hun natuurlijke alternatief. De producten uit de Pure Collection worden gemaakt met organic gecertificeerde ingrediënten, die van nature rijker zijn aan vitaminen en mineralen. De Solutions producten worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten.

De producten zijn:

Animals, pet them, not test them
Parabenenvrij
Vegan
Sulfaatvrij
Vrij van microplastics
Siliconenvrij
Phthalatenvrij
Natural & organic!