Reviews

Sanne


Ik had last van erge acne, na 2 peelings zag ik een groot verschil! Selin is super behulpzaam en doet er alles aan om je te helpen en het beste te bereiken met je huid. Ook is de salon zelf heel verzorgd en heeft een warme sfeer!

Bugse


Sinds kort bij Derma Care Selin, omdat ik zo onzeker was van mijn huid. Samen hebben we een plan van aanpak gemaakt en krijg ik steeds meer complimenten over mijn huid. I got my healthy glow back!

Burcak


De salon ziet er heel mooi en warm uit, je voelt jezelf al snel thuis en op je gemak. Ik ben echt tevreden over hoe ze me heeft verwelkomt en behandeld. Al met 1 peeling behandeling heb ik direct resultaat gekregen en wow! Dit had ik zelf ook niet verwacht!!! Lieve lieve Selin bedankt voor alles ik ben super blij en trots!

Dilara


De locatie van Derma Care Selin is makkelijk te vinden. Mooi ingericht en ziet er verzorgd uit! Selin is super klantvriendelijk en vraagt ze voor de behandeling altijd of ik iets wil drinken. Haar handen voelen super zacht en fijn aan. Ze weet waar ze mee bezig is en legt stap voor stap uit wat ze aan het doen is. Zeker een aanrader!