HIFU 4D/ULTHERA

Altijd al een facelift gewild maar ben je bang voor naalden of een operatie? Dan is de Ultherapie daar een uitstekend alternatief voor! De behandeling is ideaal om de huid van bijvoorbeeld de hals, de fronslijnen, onderkin, bovenarmen, te liften. De behandeling biedt alle voordelen van een operatie maar dan zonder narcose, zonder littekens en geen hersteltijd! De werking van de Ultherapie behandeling berust op geluidsgolven waarmee de huid tot 5 millimeter diepte kan worden verhit. Ook wordt de onderliggende spier- en vetlaag aangepakt, lagen die normaal gesproken alleen met een chirurgisch mes te bereiken zijn.

Is de behandeling pijnlijk?
De behandeling kan wat warm of oncomfortabel aanvoelen en soms ervaart men het gevoel van een lichte prik of tinteling. Dit gevoel is echter kortstondig en verdwijnt direct na de behandeling.

Zijn er nevenwerkingen?
Bij een gevoelige huid kan tijdelijke roodheid/zwelling zichtbaar zijn of kan u lichte tintelingen voelen. Deze verdwijnen binnen enkele uren.

De behandeling gebeurt met een medisch CE goedgekeurd toestel, HIFU lifting is veilig gebruikt in meer dan 200.000 behandelingen wereldwijd en is klinisch bewezen veilig te zijn.

Contra-indicaties

  • zwangerschap
  • Stollingsstoornissen
  • immuunsysteem stoornissen
  • hart, lever en nier insufficiëntie
  • allergieën
  • serieuze hartritmestoornissen
  • fillers op de zone die je behandeld wilt hebben

Wil je alsnog een behandeling vraag dan eerst aan je huisarts of specialist na of je een behandeling met ultrasound mag ondergaan.

De behandeling geeft een mooi aanvullend resultaat bij mensen die behandeld zijn met botox of fillers, doch mag de behandeling niet direct gedaan worden na één van deze behandelingen. Tijdens een gratis en vrijblijvend intake zal een individueel behandelplan opgesteld worden welke zones behandeld kunnen worden.

Voorzorg

500 mg paracetamol half uur voor de behandeling

Nazorg

verzorging week 1: iedere dag een hydraterend masker
verzorging week 2: om de dag een hydraterend masker
verzorging week 3: om de 3 dagen een hydraterend masker

48 uur na de behandeling niet direct in de zon of onder de zonnebank
12 uur na de behandeling niet sporten of sauna bezoeken
6 uur na de behandeling geen make-up
24 uur geen alcohol voor en/of na de behandeling
vermijd extreme koude of hitte temperaturen
was het gezicht met lauw water